برای بسیاری از مهندسین، بالا بودن درآمد در کشورهای مهاجرپذیری همچون کانادا عامل اصلی در مهاجرت به این کشور ها می باشد. به همین دلیل در این بخش تصمیم داریم روش های مهاجرت به کانادا را خدمت مهندسین عزیز معرفی نماییم.
البته مقوله ی یافتن شغل مرتبط نیز در کشور کانادا خود می تواند به چالشی بزرگ تبدیل شود. در مورد میزان حقوق مهندسین نیز می توانید به جدول زیر که بر اساس گزارشات دریم گیت است، رجوع کنید. البته این مقادیر به صورت میزان حقوق متوسط مهندسین، و متخصصین در 2019 است و ممکن است بنا به سابقه ی کار فرد و میزان مهارت او، بیشتر یا کمتر باشد.
مشاغل مرتبط با حسابداری، اداری و منابع انسانی: 45700 دلار
مشاغل مرتبط با هنر و طراحی مثلا گرافیک: 44800 دلار
مشاغل مرتبط با مراقبت از کودکان و آموزش و پرورش مثل معلم: 47000 دلار
مشاغل در زمینه تعمیرات و ساخت و نگهداری مثل جوشکار، تکنسین برق، مکانیک، لوله کش: 51000 دلار
مهندس طراح: 70,000 دلار
مهندس برق: 78,000 دلار
مهندس محیط زیست: 83,000 دلار
مهندس پروژه: 70,000 دلار
مهندس سیستم: 89,000 دلار
مهندس مکانیک: 61,000 دلار
مهندس نرم افزار: 90,000 دلار
برنامه نویس: 74,000 دلار
مهندس کامپیوتر تخصص Front end 90,000 دلار
مهندس کامپیوتر تخصص Back end 110,000 دلار
مشاغل مرتبط با خدمات پس از فروش (Customer Service): 31800 دلار
مشاغل مرتبط با فروش و بازاریابی نظیر مدیر فروش، مدیر بازاریابی، بازاریابی دیجیتال: 62500 دلار
مشاغل مرتبط با حمل و نقل نظیر راننده اتوبوس: 39000 دلار
مشاغل مرتبط با امور مالی مشاور مالی، بازرگانی: 64000 دلار
مشاغل مرتبط با سرویس غذا نظیر آشپز، کار در رستوران و …: 32000 دلار
پرستار: 72000 دلار
پرستار کودک و سالمند در منزل: 23800 دلار
تراپیست: 70000 دلار
سوشیار ورکر: 63000 دلار
در مورد روش های مهاجرتی به کانادا، نیز بنا به وضعیت هر فرد می تواند روش های متفاوتی ارائه شود. بعضی از روشهای مهاجرت به کانادا در کمتر از 6 ماه به نتیجه می رسند، اما در طرف دیگر بسیاری از روشها هم روند پیچیده تر و فنی تری دارند، و هم زمان بیشتری برای اتمام پروسه نیاز دارند. در این بخش برآنیم تا روش های مهاجرتی رایج را که بیشتر مخصوص متخصصین و مهندسین است، ارائه دهیم.چنانچه در پایان مطالعه ی این مقاله، علاقمند به اطلاع از سایر روش های مهاجرتی کانادا بودید، می توانید به لینک مهاجرت به کانادا مراجعه نمایید.
قبل از توضیح روشهای مهاجرتی نیز چنانچه تمایل دارید در مورد کشور کانادا بیشتر بدانید، به شما توصیه می نماییم به صفحه ی درباره کانادا ویکی پدیا رجوع نمایید تا در مورد شهر ها و موارد عمومی کشور کانادا اطلاعات لازم را کسب نمایید. علاوه بر آن، می توانید به منظور اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی کانادا، همواره به سایت رسمی مهاجرت کانادا مراجعه نمایید.
-
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
بیش از 90 درصد فارغ التحصیلان بین المللی در کانادا، بعد از اتمام دوره ی تحصیلی خود، براحتی جذب بازار کار کشور کانادا می شوند و مراحل اخذ اقامت دایم خود را بدون وجود مانعی طی می نمایند. اما در حالت کلی مهاجرت تحصیلی، یک روش جداگانه نیست، بلکه می تواند در پروسه ی مهاجرت به کانادا، منجر به تسهیل فرایند مهاجرت به کانادا می شود. در روند مهاجرت به کانادا، یکی از شاخصه ها ی کسب امتیاز مدرک تحصیلی کانادایی است. علاوه بر آن سابقه ی کار کانادایی نیز امتیاز خود را دارد و معمولا افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، فاقد امتیازات این دو مورد می باشند. به این ترتیب، فارغ التحصیلان کانادا، به راحتی مراحل مهاجرت خود را طی می نمایند.
اگر علاقمند به استفاده از این روش مهاجرتی هستید، می توانید به لینک مهاجرت تحصیلی به کانادا مراجعه نمایید.

-
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج و اسپانسرشیپ
افراد کانادایی یا کسانی که هم اکنون اقامت دایم کانادا را دارا هستند، می توانند برای همسر، فرزند، پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، و بستگان خود از طریق اسپانسرشیپ ، درخواست اقامت دایم کانادا نمایند.
مدت زمان این پروسه مهاجرت به کانادا، به نزدیکی فرد حامی با فرد اسپانسر شده ارتباط نزدیک دارد. به عنوان مثال برای پدر یا مادر، 20 تا 24 ماه است.
اگر شما نیز دارای خویشاوندی در کانادا هستید و می خواهید بررسی نمایید که آیا از طریق او می توانید به کانادا مهاجرت نمایید یا خیر … به شما توصیه می شود به صفحه ی مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج مراجعه نمایید.
-
مهاجرت به کانادا از طریق کار یا اکسپرس اینتری
این روش مهاجرتی کانادا، مخصوص متخصصین ماهر و دارای سابقه کار است که هدف اخذ اقامت دایم کشور کانادا و در نهایت کمک به چرخه ی اقتصادی این کشور دارند. اکسپرس اینتری در واقع سیستم اپلای آنلاین برای پروسه ی مهاجرت این دسته از مهاجران ماهر (skilled immigrant) می باشد.
در روش مهاجرت به کانادا از طریق تخصص، امتیاز هر فرد بر اساس ۱۲۰۰ است. قبولی در این روش کاملا رقابتی و بر اساس امتیاز سایر متقاضیان است. اما در حالت کلی امتیاز 450 می تواند امتیاز قابل قبولی برای سال 2019 باشد. امتیازات در سیستم اکسپرس اینتری، بر اساس سابقه کار، تحصیلات، جاب آفر از یک شرکت کانادایی، سطح زبان، همسر، اقوام درجه یک در کانادا و … می باشد. با توجه به اهمیت این روش مهاجرت کانادا، مروری بر امتیاز بندی این بخش خواهیم داشت. به این ترتیب وزن هر پارامتر را درک خواهیم کرد.
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص فدرال یا اکسپرس اینتری، سریعترین و پرکاربردترین روش مهاجرتی به کشور کانادا محسوب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک مهاجرت به کانادا موسسه مقدم مراجعه نمایید.
امتیازبندی در سیستم اکسپرس اینتری:
- امتیازات بخش human capital و همسر
- امتیاز قابلیت انطباق پذیری

- امتیازات additional
مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک
کبک ، به عنوان تنها استان کانادا با زبان رسمی فرانسه می باشد و دارای قوانین مهاجرتی خاص خود است. البته مهاجرت به کبک به منزله ی اجبار به ماندن در این استان نیست و بعد از اخذ اقامت می توانید بعد از ورود به کبک کانادا، در هر یک از استان های کانادا که مایلید زندگی کنید.
برای کسب اطلاعات در مورد روش مهاجرتی استان کبک، می توانید به سایت رسمی دولت کبک مراجعه نمایید. مدت زمان پروسه مهاجرت به کبک 15 تا 17 ماه است.
مهاجرت به کبک در دو مرحله امکانپذیر است.
- درخواست به کبک برای گواهی Certificat de sélection du Québec – CSQ
- اگر دولت کبک، به شما گواهی CSQ را اعطا نمود، باید برای مهاجرت از طریق دولت کانادا اقدام نمایید تا سایر مراحل شامل چک امنیتی و آزمایشات پزشکی انجام شود.
برای ارزیابی وضعیت خود در مهاجرت به کبک در سال 2019، و محاسبه ی امتیاز خود، می توانید به صفحه ی مهاجرت به کبک را مراجعه نمایید.
مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی
متاسفانه روش مهاجرتی خود اشتغالی کانادا، نسبت به سایر روشهای اخذ اقامت در کانادا، به مدت زمان بیشتری نیازمند است و البته پیچیدگی های بیشتری نیز برای اپلای دارد.
مدت زمان این روش، معمولا بیشتر از دو سال بطول می انجامد و مربوط به کسانی است که قابلیت ایجاد کسب و کار برای خودشان را دارا هستند. البته این کسب و کار باید در زمینه های هنری و فرهنگی و ورزشی باشد. به عنوان مثال ورزشکاران سطح حرفه ای و جهانی، مربیان، فعالان عرصه هنر، موزیسین، صنایع دستی و … مشمول این روش می شوند.
نکته ی مهمی که وجود دارد باید فرد ثابت کند که در 5 سال گذشته، 2 سال را از طریق این تخصص (هنری یا ورزشی) امرار معاش می کرده و شغل دیگری نداشته است.
شرایط مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی:
1- متقاضی باید حداقل 2 سال سابقه کار خود اشتغالی را در 5 سال گذشته داشته باشد
2- سابقه کار خود اشتغالی باید در حوزه ورزشی در سطح جهانی یا در حوزه های فرهنگی باشد.
اگر این روش مناسب شماست، می توانید از لینک مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی اطلاعات تکمیلی بدست آورید.
More Source:
1- www.cic.gc.ca
2- www.immigration-quebec.gouv.qc.ca
3- www.canada.ca/home.html
4- www.dreamgate.ir
5- www.mohajeraat.com